Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2009

Όχι άλλο σατέν, όχι αλλο ταφτά!

Φέτος σαν να πέρασαν τα όσκαρ χωρίς καθόλου θόρυβο. Σαν να έφταιγε η κρίση. Πιστεύω οτι αυτή η κρίση είναι γενική, για όλα τα πράγματα: οικονομία, πολιτική, κοινωνία, αξίες, ομορφιά, μόδα, και γενικά ότι αφορά την ζωή μας. Όλα ανατρέπονται σιγά σιγά, μέχρι να καταλήξουνε και πάλι όλα τα ΙΔΙΑ.
Έλεγα λοιπόν για τα όσκαρ. Εφέτος ήταν η πρώτη χρονιά που νομίζω τα βραβεία τα αξιζαν οι βραβευμένοι. Και η Γουϊνσλετ (αν και δεν μου αρέσει καθόλου), και ο Πεν, και ο Μποϊλ, και η Πενέποπε, και ο καημένος ο Λέτζερ και το Slumdog millionaire. Είμαι ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα.
Δεν είμαι ευχαριστημένη με το Red carpet, ομως. Βρε παιδί μου, χάθηκε ο κόσμος να ντυθούν λίγο διαφορετικά? Βαρέθηκα να τις βλέπω όλες. Τόσα λεφτά έχουνε, δεν μπορούν να βρουν να βάλουν κάτι διαφορετικό? Τόσοι νέοι δημιουργοί πια, όλο τους ίδιους φοράνε. Δεν έχουν ακούσει οτι έχουμε κρίση? Να τις πιάσει κι αυτές κρίση και να αλλάξουνε επιτέλους.
Είδα την Πενέλοπε και έπαθα. Εμένα να με πληρώνανε δεν έβαζα το νυφικό στα όσκαρ, θα έλεγα τον στυλίστα αν θέλει να κάνουμε μια φωτογράφιση για το "Marriage", όχι να βγω με αυτό στο κόκκινο χαλί? Χάλι μαύρο!
Και η Τζολί? Τελεια σου λέει, φορούσε πάλι ένα τέλειο μαύρο, αλλά δεν ήταν απλά μαύρο ήτανε διαφάνεια, ενώ το προηγούμενο ήταν άλλο ύφασμα. Το ότι τα τελευταία χρόνια φοράει πάντα στραπλες τουαλέτες το πρόσεξε κανείς?
Νομίζω οτι έχει πάθει κρίση και το γούστο των σταρς, κάτι πρέπει να κάνουνε γι αυτό σύντομα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου